Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno rozgrzewające danie na chłodne dni.
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 28
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 106
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 575
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 28
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 106
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 575
Składniki
Wykonanie: Marchewkę, selera, pietruszkę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i udusić do miękkości na odrobinie oleju. Oddzielnie przysmażyć pieczarki z posiekaną cebulą. Wszystkie gotowe warzywa razem połączyć, dodać pokrojone w plasterki parówki, przyprawić do smaku i wymieszać z koncentratem pomidorowym, poddusić przez chwilę i podawać na ciepło z pieczywem z dodatkiem świeżych ziół.