Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno rozgrzewające danie na chłodne dni.
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16610
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 258
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 425
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16610
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 258
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 425
Składniki
Wykonanie: Marchewkę, selera, pietruszkę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i udusić do miękkości na odrobinie oleju. Oddzielnie przysmażyć pieczarki z posiekaną cebulą. Wszystkie gotowe warzywa razem połączyć, dodać pokrojone w plasterki parówki, przyprawić do smaku i wymieszać z koncentratem pomidorowym, poddusić przez chwilę i podawać na ciepło z pieczywem z dodatkiem świeżych ziół.