Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno rozgrzewające danie na chłodne dni.
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 11
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 95
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 109
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 124
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 11
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 95
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 109
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 124
Składniki
Wykonanie: Marchewkę, selera, pietruszkę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i udusić do miękkości na odrobinie oleju. Oddzielnie przysmażyć pieczarki z posiekaną cebulą. Wszystkie gotowe warzywa razem połączyć, dodać pokrojone w plasterki parówki, przyprawić do smaku i wymieszać z koncentratem pomidorowym, poddusić przez chwilę i podawać na ciepło z pieczywem z dodatkiem świeżych ziół.