Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno rozgrzewające danie na chłodne dni.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 132
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1827
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14493
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19570
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 132
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1827
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14493
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19570
Składniki
Wykonanie: Marchewkę, selera, pietruszkę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i udusić do miękkości na odrobinie oleju. Oddzielnie przysmażyć pieczarki z posiekaną cebulą. Wszystkie gotowe warzywa razem połączyć, dodać pokrojone w plasterki parówki, przyprawić do smaku i wymieszać z koncentratem pomidorowym, poddusić przez chwilę i podawać na ciepło z pieczywem z dodatkiem świeżych ziół.