Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnia wersja włoskiego makaronu.
tarka o drobnym oczku
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Składniki
Mozzarelle rwie się na kawałki, parmezan ściera na drobnym oczku i czosnek też. Można użyć przepołowionych pomidorków koktajlowych lub sparzonych i obranych większych pomidorów. Jeszcze porwana bazylia i kapary. Składniki trzeba wymieszać, obficie polać oliwą, posolić do smaku i popieprzyć. Ugotowany makaron odcedza się przy użyciu pokrywki tak aby zostało trochę wody. I do gorącego makaronu wrzuca się mieszankę warzywno serową. Składniki się zaparzą a smak będzie boski.
Smacznego :)