Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Olej z masłem rozgrzac na patelni, aż tłuszcz zacznie się pienic.
Wrzucic boczek i podsmażyc przez ok. 5 minut.
Jajka roztrzepac z mlekiem, solą, pieprzem i tymiankiem.
Ugotowac makaron al dente, odsączyc.
Makaron, roztrzepane jajka dodac do boczku, podgrzewac na ostrym ogniu, aż jajka się zetną.
Dodac połowę sera, wymieszac. Wyłożyc na talerze, posypac resztą sera. Smacznego.