Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8393
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1222
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10104
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4615
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 660
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8393
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1222
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10104
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4615
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 660
Składniki
Kasze ugotować wg przepisu na opakowaniu. Grzyby pokrojone (ja przed zamrożeniem miałam pokrojone), podsmażyć ma maśle. Gdy będą już podsmażone dodać pokrojona pietruszkę i szczypiorek. Następnie dodać ugotowany pęczak i podlać bulionem. Wszystko chwile poddusić aż wszystko dokładnie się wymiesza. Doprawić solą i pieprzem.