Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pęczak ze szczypiorkiem"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 176
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 139
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 790
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 176
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 139
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 790
Składniki
Kaszę ugotuj według wytycznych na opakowaniu. Odstaw w ciepłe miejsce. Dwie łyżki masła rozpuść na patelni. Następnie polej roztopionym tłuszczem gotowaną kaszę.
Całość posyp szczypiorkiem, dodaj starty parmezan i wszystko dokładnie wymieszaj. To danie najlepiej smakuje podane wraz z kefirem.Źródło: Na żywo