Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli masz dość chińskich zupek, a potrafisz utrzymać w ręku nóż, i nie przypalasz wody, to jest idealny przepis dla ciebie. Ugotujesz coś naprawdę pysznego, i zdrowego, z kilku prostych składników, nie marnując przy tym całego dnia.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17665
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1778
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15322
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5533
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9058
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17665
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1778
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15322
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5533
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9058
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Cukinie i cebulę kroimy w drobną kostkę.
Na patelni podsmażamy pokrojone w kostkę tofu. Kiedy lekko się zarumieni dodajemy cukinie i cebulę, oraz wyciśnięty przez praskę czosnek.
Podsmażamy wszystko aż cebula się zarumieni.
Wrzucamy pomidory.
Dodajemy sos sojowy, cukier, harrise.
Pozwalamy gotować się wszystkiemu kilka minut na mocny ogniu, tak żeby wszystkie smaki połączyły się ze sobą. Doprawiamy solą.
Łączymy makaron z sosem na patelni, i gotujemy jeszcze ok. 3min.
Podajemy z liśćmi sałaty skropionymi oliwą, i octem balsamicznym.