Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak podany inaczej.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1108
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 300
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1108
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 300
Składniki
Obrać mięso z kurczaka i wyłożyć na przygotowaną formę. Pieczarki bardzo drobno posiekać razem z cebulą, przyprawić i usmażyć na maśle, następnie wyłożyć na kurczaka w formie. Śmietanę roztrzepać z jajkiem, również przyprawić do smaku i wsypać połowę startego sera. Wylać sos na pieczarki, posypać resztą sera, wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiec na złoto.