Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak podany inaczej.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4954
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13410
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5836
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7535
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4954
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13410
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5836
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7535
Składniki
Obrać mięso z kurczaka i wyłożyć na przygotowaną formę. Pieczarki bardzo drobno posiekać razem z cebulą, przyprawić i usmażyć na maśle, następnie wyłożyć na kurczaka w formie. Śmietanę roztrzepać z jajkiem, również przyprawić do smaku i wsypać połowę startego sera. Wylać sos na pieczarki, posypać resztą sera, wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiec na złoto.