Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O prostych daniach można zawsze powiedzieć, że są szybkie i bardzo smaczne. Nie inaczej jest z faszerowanymi pieczarkami z boczkiem i mozzarellą. Czy znajdą się łasuchy na to danie?
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 810
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 424
Szybka i prosta babka
Odsłon: 92
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 810
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 424
Szybka i prosta babka
Odsłon: 92
Składniki
Na patelni roztapiamy masło i wrzucamy, pokrojone w kostkę ogonki pieczarek. Przysmażamy, a następnie dorzucamy, pocięty w paski boczek i trzymamy go na patelni aż do zrumienienia. Mozzarellę kroimy na 10 kawałków i wkładamy wraz z boczkiem do środka pieczarek. Z wierzchu możemy posypać startym serem, ale nie jest to wymagane. Piekarnik nagrzewamy do 200℃ i pieczemy około 15-20 minut. Smacznego!