Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O prostych daniach można zawsze powiedzieć, że są szybkie i bardzo smaczne. Nie inaczej jest z faszerowanymi pieczarkami z boczkiem i mozzarellą. Czy znajdą się łasuchy na to danie?
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 999
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 40
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1338
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 342
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6241
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 999
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 40
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1338
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 342
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6241
Składniki
Na patelni roztapiamy masło i wrzucamy, pokrojone w kostkę ogonki pieczarek. Przysmażamy, a następnie dorzucamy, pocięty w paski boczek i trzymamy go na patelni aż do zrumienienia. Mozzarellę kroimy na 10 kawałków i wkładamy wraz z boczkiem do środka pieczarek. Z wierzchu możemy posypać startym serem, ale nie jest to wymagane. Piekarnik nagrzewamy do 200℃ i pieczemy około 15-20 minut. Smacznego!