Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna pieczeń na kanapki , bardzo dobrze się kroi w cienkie plasterki. Oczywiście jako danie główne też bardzo smaczna. Więc można zrobić dwie pieczenie na jednym ogniu.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7544
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2552
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7544
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2552
Składniki
Czosnek obieram i bardzo drobno siekam. Natkę pietruszki drobno kroję. Mięso wkładam do miski , dodaję przyprawy, jajka , bułkę tartą i czosnek. Dodaję ok. 50 ml. wody i wszystko dokładnie mieszam. Natkę pietruszki mieszam z 1/3 mięsa i umieszczam w środku pieczeni.
Mięso umieszczam w naczyniu żaroodpornym i piekę ok. 40 minut w temperaturze 180 stopni.