Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna pieczeń na kanapki , bardzo dobrze się kroi w cienkie plasterki. Oczywiście jako danie główne też bardzo smaczna. Więc można zrobić dwie pieczenie na jednym ogniu.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 322
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 322
Składniki
Czosnek obieram i bardzo drobno siekam. Natkę pietruszki drobno kroję. Mięso wkładam do miski , dodaję przyprawy, jajka , bułkę tartą i czosnek. Dodaję ok. 50 ml. wody i wszystko dokładnie mieszam. Natkę pietruszki mieszam z 1/3 mięsa i umieszczam w środku pieczeni.
Mięso umieszczam w naczyniu żaroodpornym i piekę ok. 40 minut w temperaturze 180 stopni.