Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna pieczeń na kanapki , bardzo dobrze się kroi w cienkie plasterki. Oczywiście jako danie główne też bardzo smaczna. Więc można zrobić dwie pieczenie na jednym ogniu.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11416
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4967
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1183
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9973
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1474
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11416
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4967
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1183
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9973
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1474
Składniki
Czosnek obieram i bardzo drobno siekam. Natkę pietruszki drobno kroję. Mięso wkładam do miski , dodaję przyprawy, jajka , bułkę tartą i czosnek. Dodaję ok. 50 ml. wody i wszystko dokładnie mieszam. Natkę pietruszki mieszam z 1/3 mięsa i umieszczam w środku pieczeni.
Mięso umieszczam w naczyniu żaroodpornym i piekę ok. 40 minut w temperaturze 180 stopni.