Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone mięso to danie, bez którego trudno wyobrazić sobie święta i rodzinne uroczystości. Jak przygotować soczystą pieczeń?
Obierz czosnek i przeciśnij go przez praskę, wymieszaj z oliwą z oliwek, dodaj soli i pieprzu. Tak przygotowaną marynatą natrzyj mięso i pozostaw je na przynajmniej kilka godzin (najlepiej na całą noc).
Mięso włóż do naczynia żaroodpornego wysmarowanego oliwą z oliwek. Posyp posiekanym tymiankiem i oregano. Piecz przez około 1,5 h w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni.
Pieczeń świetnie smakuje pokrojona w cieńsze plastry na kanapkach oraz polana sosem jako danie główne.
Święta to czas gdy je się więcej, mniej się rusza, spędza się czas za stołem,...
Odsłon: 1001
Szynka z marynaty, upieczona, podana z upieczonymi ziemniakami i ostrymi papr...
Odsłon: 20667
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 302
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 33000
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31609
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9585
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 302
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 33000
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31609
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9585
Składniki
Obierz czosnek i przeciśnij go przez praskę, wymieszaj z oliwą z oliwek, dodaj soli i pieprzu. Tak przygotowaną marynatą natrzyj mięso i pozostaw je na przynajmniej kilka godzin (najlepiej na całą noc).
Mięso włóż do naczynia żaroodpornego wysmarowanego oliwą z oliwek. Posyp posiekanym tymiankiem i oregano. Piecz przez około 1,5 h w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni.
Pieczeń świetnie smakuje pokrojona w cieńsze plastry na kanapkach oraz polana sosem jako danie główne.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z białym serem
Dania główne
Pstrąg z grilla
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Pierogi z białym serem
Pyszne pierogi z białym serem polane przesmażoną śmietaną i posypane cukrem i...
Odsłon: 11
Pstrąg z grilla
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 32