Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczeń rzymska"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12723
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1442
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13909
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5804
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12723
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1442
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13909
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5804
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Sycik z Konina
Bułki namocz w mleku, odciśnij. Paprykę i cebulę pokrój w kostkę. Czosnek przeciśnij przez praskę. Mielone mięso, jajka, papryki, cebulę, czosnek, bułki, ziarna słonecznika i musztardę dokładnie wyrób. Masę przypraw do smaku solą, pieprzem i majerankiem.
Formę keksową wyłóż papierem do pieczenia. Napełnij masą mięsną. Piecz półtorej godziny w temp. 160-180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie