Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra, wielkanocna pieczeń, zarówno na ciepło, jak i na zimno do kanapek.
Orzeźwiająca, mrożona kawa z dodatkiem mleczka skondensowanego. Idealny napój...
Odsłon: 27
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 4567
Dziś na schupanie jest LATKE (Latka) ️ - Skład - Dynia White Ghost, Ziemniak...
Odsłon: 77
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 134
Orzeźwiająca, mrożona kawa z dodatkiem mleczka skondensowanego. Idealny napój...
Odsłon: 27
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 4567
Dziś na schupanie jest LATKE (Latka) ️ - Skład - Dynia White Ghost, Ziemniak...
Odsłon: 77
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 134
Składniki
Mięso wymieszać ja jajkiem, bułką tartą, 3 łyżkami wody, cebulką oraz majerankiem i pieprzem do smaku. Połowę masy rozsmarować w natłuszczonej formie keksowej. Na tym ułożyć jajka na twardo. Przykryć resztą masy mięsnej. Polać łyżką stopionego smalcu i piec 45 minut w temperaturze 200°C. W trakcie polewać resztą smalcu. Kostkę rosołową rozrobić w 3 łyżkach gorącej wody. Polać gotową pieczeń. Odstawić jeszcze na 5-10 min do piekarnika. Gotową ostudzić. Wyjąć z formy podawać udekorowaną grzybkami i marynowaną papryką.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Gulasz do placków po węgiersku
Dania główne
Latke (Latka) - smażony placek po żydowsku
Dania główne
Filet z indyka z ryżem
Dania główne
Naleśniki kebab
Gulasz do placków po węgiersku
Placki po węgiersku jest obecnie chyba najbardziej uwielbianym przez Polaków...
Odsłon: 785
Latke (Latka) - smażony placek po żydowsku
Dziś na schupanie jest LATKE (Latka) ️ - Skład - Dynia White Ghost, Ziemniak...
Odsłon: 77