Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń wieprzowa z ryżem i mieszanką keksową to świetna propozycja na świąteczny stół. Polecam wypróbowanie przepisu.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16607
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16607
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Składniki
Ryż gotujemy do miękkości. Studzimy. Do mielonego mięsa dodajemy przyprawy, jajka, kaszę manną i ostudzony ryż. Dokładnie mieszamy. Na koniec dodajemy mieszankę keksową i ponownie mieszamy. Blaszkę 30x11 wykładamy papierem do pieczenia, wykładamy masę. Wierzch możemy posypać czarnuszką. Pieczemy 1 godzinę 10 minut w 180 stopniach. Pieczeń podajemy na ciepło lub zimno. Smacznego ;)