Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na świąteczny obiad.
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 361
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54789
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2973
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 619
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 639
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 361
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54789
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2973
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 619
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 639
Składniki
Fileta opłukaj i osusz ręcznikiem papierowym. W miseczce wymieszaj olej z przyprawami, natrzyj mieszanką mięso z każdej strony. Włóż do rękawa do pieczenia, i włóż do lodówki na całą noc. Piekarnik rozgrzej do 180 st. i piec fileta około 1,5 godziny.
Fileta po upieczeniu pokrój w grubsze plastry, podaj z sosem pieczeniowym, ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką.