Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na świąteczny obiad.
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3959
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 139
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 549
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 345
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 164
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3959
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 139
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 549
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 345
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 164
Składniki
Fileta opłukaj i osusz ręcznikiem papierowym. W miseczce wymieszaj olej z przyprawami, natrzyj mieszanką mięso z każdej strony. Włóż do rękawa do pieczenia, i włóż do lodówki na całą noc. Piekarnik rozgrzej do 180 st. i piec fileta około 1,5 godziny.
Fileta po upieczeniu pokrój w grubsze plastry, podaj z sosem pieczeniowym, ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką.