Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na świąteczny obiad.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13552
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 888
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13552
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 888
Składniki
Fileta opłukaj i osusz ręcznikiem papierowym. W miseczce wymieszaj olej z przyprawami, natrzyj mieszanką mięso z każdej strony. Włóż do rękawa do pieczenia, i włóż do lodówki na całą noc. Piekarnik rozgrzej do 180 st. i piec fileta około 1,5 godziny.
Fileta po upieczeniu pokrój w grubsze plastry, podaj z sosem pieczeniowym, ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką.