Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na świąteczny obiad.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 134
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1835
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14509
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19582
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 134
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1835
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14509
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19582
Składniki
Fileta opłukaj i osusz ręcznikiem papierowym. W miseczce wymieszaj olej z przyprawami, natrzyj mieszanką mięso z każdej strony. Włóż do rękawa do pieczenia, i włóż do lodówki na całą noc. Piekarnik rozgrzej do 180 st. i piec fileta około 1,5 godziny.
Fileta po upieczeniu pokrój w grubsze plastry, podaj z sosem pieczeniowym, ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką.