Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczeń z indyka z żurawiną i camembertem

Pieczeń z indyka z żurawiną i camembertem

Autor:

Przepisów i artykułów: 182 Ocena: 4693

Dodano:

Odsłon: 12876

Przepis mam od mamy.

Składniki

  • 50 dag mięsa mielonego z indyka
  • 1-2 jajka
  • 2 ząbki czosnku
  • 120 g sera camembert
  • 10 dag żurawiny
  • tymianek, majeranek, sól, pieprz, vegeta
> 6 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ser camembert pokroić w większą kostkę. Wszystkie składniki wymieszać i doprawić do smaku przyprawami. Masę przełożyć do foremki aluminiowej i piec 50 min. w 180 stopniach. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 18 maja 2014 super wygląda polecam też kaczkę nadziewaną..
http://gotujenacodzien.blogspot.com/2014/04/kaczka-nadziewana-boczkiem-i-papryka.html

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń