Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1017
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 930
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12778
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1017
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 930
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12778
Składniki
mięso wkładamy do miski dodajemy namoczoną w mleku i odciśniętą bułkę, następnie dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę podsmażoną na patelni oraz czosnek posiekany drobno, doprawiamy do smaku i dokładnie wyrabiamy. formę wykładamy folią aluminiową, wykładamy połowę mięsa, układamy jajka i przykrywamy drugą połową mięsa. Piekarnik nagrzewamy do 180stC i pieczemy ok 90 minut.