Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 510
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3561
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 1925
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30525
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 510
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3561
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 1925
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30525
Składniki
mięso wkładamy do miski dodajemy namoczoną w mleku i odciśniętą bułkę, następnie dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę podsmażoną na patelni oraz czosnek posiekany drobno, doprawiamy do smaku i dokładnie wyrabiamy. formę wykładamy folią aluminiową, wykładamy połowę mięsa, układamy jajka i przykrywamy drugą połową mięsa. Piekarnik nagrzewamy do 180stC i pieczemy ok 90 minut.