Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczeń z łososia

Pieczeń z łososia

Autor:

Przepisów i artykułów: 26 Ocena: 101

Dodano:

Odsłon: 548

Szybkie i bardzo dobre danie.

Składniki

  • Filet z łososia ok. 500 g
  • Koperek
  • Cytryna, sól, pieprz
1-2 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pieczeń z łososia

Przygotowanie

  1. W pierwszym etapie doprawiamy łososia solą i pieprzem, skrapiamy cytryną i odstawiamy do lodówki na pół godziny.

    Po tym czasie układamy go w naczyniu żaroodpornym, podlewamy odrobiną oleju, posypujemy dużą ilością kopru, pieczemy przez około 30 minut.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń