Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zajadać do obiadu jak również na zimno z pieczywem. Plastry opanierowane w bułce tartej są przepysne,polecam:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Pierś i wątróbkę drobno pokroić ,dać do miski. Natkę,koperek również drobno pokroić. Ser żółty zetrzeć na grubych oczkach tarki. Dodać pieprz,sól,wegetę oraz bułkę tartą i jajka. Wszystko dokładnie wyrobić,jak masa jest za rzadka dodać jeszcze bułkę. Foremkę wysmarować posypać bułką. Masę wyłożyć do foremki,wyrównać i dać do nagrzanego piekarnika góra-dół 180st. Piec około 1 godz.
Pokroić w 1cm plastry ,podawać z ziemniakami.Na drugi dzień zimne można zrobić w panierce i usmażyć.
Jeden obiad ,a dwa dania,taka mała i smaczna odmiana. Smacznego życzę!