Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja osobiście nie przepadam za golonką ale mój mąż ją uwielbia.Zresztą jak większośc mężczyzn
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 351
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 47
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 371
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 811
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 351
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 47
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 371
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 811
Składniki
Golonkę naciąc w kilku miejscach na krzyż.Do goracej wody wsypac wszystkie przyprawy,dobrze wymieszac i włożyc golonke.Włożyc do lodówki na ok 4 dni.Po tym czasie wyjąc,nasmarowac musztardą a między nacięcia włożyc gożdziki,polac olejem.Piec w 200 st C ok 2 godz