Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja osobiście nie przepadam za golonką ale mój mąż ją uwielbia.Zresztą jak większośc mężczyzn
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 479
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 239
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9641
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1119
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4458
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 479
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 239
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9641
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1119
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4458
Składniki
Golonkę naciąc w kilku miejscach na krzyż.Do goracej wody wsypac wszystkie przyprawy,dobrze wymieszac i włożyc golonke.Włożyc do lodówki na ok 4 dni.Po tym czasie wyjąc,nasmarowac musztardą a między nacięcia włożyc gożdziki,polac olejem.Piec w 200 st C ok 2 godz