Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja osobiście nie przepadam za golonką ale mój mąż ją uwielbia.Zresztą jak większośc mężczyzn
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 572
Łazanki z kiszoną kapustą i boczkiem to świetny pomysł na prosty w przygotowa...
Odsłon: 11695
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 572
Łazanki z kiszoną kapustą i boczkiem to świetny pomysł na prosty w przygotowa...
Odsłon: 11695
Składniki
Golonkę naciąc w kilku miejscach na krzyż.Do goracej wody wsypac wszystkie przyprawy,dobrze wymieszac i włożyc golonke.Włożyc do lodówki na ok 4 dni.Po tym czasie wyjąc,nasmarowac musztardą a między nacięcia włożyc gożdziki,polac olejem.Piec w 200 st C ok 2 godz