Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja osobiście nie przepadam za golonką ale mój mąż ją uwielbia.Zresztą jak większośc mężczyzn
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1793
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14389
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19490
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13153
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1793
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14389
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19490
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13153
Składniki
Golonkę naciąc w kilku miejscach na krzyż.Do goracej wody wsypac wszystkie przyprawy,dobrze wymieszac i włożyc golonke.Włożyc do lodówki na ok 4 dni.Po tym czasie wyjąc,nasmarowac musztardą a między nacięcia włożyc gożdziki,polac olejem.Piec w 200 st C ok 2 godz