Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Byłam bardzo ciekawa jak smakują golonki z indyka:). Spotkałam je w sklepie i postanowiłam przyrządzić z nich obiad. Bardzo nam smakowały.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1732
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19573
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2069
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1732
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19573
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2069
Składniki
Cebulę drobno kroimy. Składniki marynaty łączymy ze sobą. Przelewamy do miski z cebulą i golonkami, dokładnie mieszamy wcierając w mięso marynatę z cebulą. Zostawiamy w chłodnym miejscu na minimum 2 h.
Golonki pieczemy w rękawie do pieczenia przez 2 h. Na 30 minut przed końcem pieczenia rozcinamy worek.