Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny pomysł na obiad a wręcz obłędny na grilla :) Zapraszam :)
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1217
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 158
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1217
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 158
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Ketchup, majonez i sos sojowy wymieszałam w miseczce, następnie dodałam sól oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.
Karkówkę pokroiłam na plastry ok. 1,5-2 cm i zestekowałam.
Każdy kawałek mięsa natarłam marynatą i włożyłam do woreczka. Na wierzch mięsa położyłam pokrojoną w talarki cebulę. Wstawiłam do lodówki na 2 godziny by mięso naszło marynatą.
Piekłam 1,30 h w 180 stopniach. Karkówka była przepyszna! Z wierzchu pięknie zarumieniona a w środku mięciutka. Świetny pomysł na grilla :) Smacznego!