Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny pomysł na obiad a wręcz obłędny na grilla :) Zapraszam :)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15420
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4625
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 291
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2744
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4937
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15420
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4625
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 291
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2744
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4937
Składniki
Ketchup, majonez i sos sojowy wymieszałam w miseczce, następnie dodałam sól oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.
Karkówkę pokroiłam na plastry ok. 1,5-2 cm i zestekowałam.
Każdy kawałek mięsa natarłam marynatą i włożyłam do woreczka. Na wierzch mięsa położyłam pokrojoną w talarki cebulę. Wstawiłam do lodówki na 2 godziny by mięso naszło marynatą.
Piekłam 1,30 h w 180 stopniach. Karkówka była przepyszna! Z wierzchu pięknie zarumieniona a w środku mięciutka. Świetny pomysł na grilla :) Smacznego!