Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1642
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1642
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Składniki
Pomidora obrałam, (sparzyłam wrzątkiem i trzymałam 40 s) i posiekałam. Cebulę starłam na drobnym oczku tak jak i czosnek. Dodałam zioła prowansalskie i chili.
Ryby rozpłatałam i wyjęłam kręgosłupy. Położyłam je na skropionym oliwą papierze. Ryby skropiłam, posmarowałam sosem i posoliłam. Piekłam 15- 20 minut w 185 stopniach. Po 15 minutach można rozchylić kawałek mięsa w najgrubszym miejscu- powinno być ścięte. Makrela jest dosyć tłusta i aż tak, nie grozi jej przeciągnięcie.
Podałam z ziemniaczkami i cytryną.
Smacznego :)