Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piątkowy obiad. Polecam.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5876
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 53
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5876
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 53
Składniki
Rybę rozmrozić. Delikatnie opłukać. Dokładnie osuszyć. Pokroić na mniejsze kawałki. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu posmarowanym olejem rzepakowym. Lekko posypać solą i pieprzem. Chlebowe kawałki wymieszać z posiekanym koperkiem i nałożyć na każdą porcję ryby. Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać ze stopionym masłem. Polać po wierzchu. Piec w temperaturze 180 stopni ok 20-25 min. Rybka gotowa. Podać z surówką. Smacznego.