Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piątkowy obiad. Polecam.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1196
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 146
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 463
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 71
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1196
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 146
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 463
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 71
Składniki
Rybę rozmrozić. Delikatnie opłukać. Dokładnie osuszyć. Pokroić na mniejsze kawałki. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu posmarowanym olejem rzepakowym. Lekko posypać solą i pieprzem. Chlebowe kawałki wymieszać z posiekanym koperkiem i nałożyć na każdą porcję ryby. Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać ze stopionym masłem. Polać po wierzchu. Piec w temperaturze 180 stopni ok 20-25 min. Rybka gotowa. Podać z surówką. Smacznego.