Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piątkowy obiad. Polecam.
Jeśli szukacie ciekawego pomysłu na obiad to danie, które z pewnością przypad...
Odsłon: 522
Prościej chyba nie można. Smaczny deser z galaretek i jogurtu. Trochę czasu c...
Odsłon: 10744
Kruchy placek z brzoskwiniami i delikatną pianką budyniową to nasza propozycj...
Odsłon: 19676
Jeśli szukacie ciekawego pomysłu na obiad to danie, które z pewnością przypad...
Odsłon: 522
Prościej chyba nie można. Smaczny deser z galaretek i jogurtu. Trochę czasu c...
Odsłon: 10744
Kruchy placek z brzoskwiniami i delikatną pianką budyniową to nasza propozycj...
Odsłon: 19676
Składniki
Rybę rozmrozić. Delikatnie opłukać. Dokładnie osuszyć. Pokroić na mniejsze kawałki. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu posmarowanym olejem rzepakowym. Lekko posypać solą i pieprzem. Chlebowe kawałki wymieszać z posiekanym koperkiem i nałożyć na każdą porcję ryby. Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać ze stopionym masłem. Polać po wierzchu. Piec w temperaturze 180 stopni ok 20-25 min. Rybka gotowa. Podać z surówką. Smacznego.