Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najsmaczniejsza pierś z kurczaka jaką jadłem! Prosty przepis! Tylko kilka składników! Szybko i smacznie! Pożywny obiad dla całej rodziny. Zapraszamy na nasz kanał po więcej szybkich i prostych przepisów.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20843
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20843
Składniki
W miseczce mieszamy cztery łyżki oliwy z płaską łyżeczką soli, łyżeczką pieprzu, łyżeczką czosnku granulowanego i łyżeczką słodkiej papryki.
Filety z kurczaka nacinamy na krzyż i smarujemy je z obu stron oliwą z przyprawami. Nacięcia wypełniamy tartym serem i kawałkami suszonych pomidorów.
Tak przygotowane piersi kurczaka przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy pod przykryciem przez około 35 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!