Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najsmaczniejsza pierś z kurczaka jaką jadłem! Prosty przepis! Tylko kilka składników! Szybko i smacznie! Pożywny obiad dla całej rodziny. Zapraszamy na nasz kanał po więcej szybkich i prostych przepisów.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 394
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 394
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
W miseczce mieszamy cztery łyżki oliwy z płaską łyżeczką soli, łyżeczką pieprzu, łyżeczką czosnku granulowanego i łyżeczką słodkiej papryki.
Filety z kurczaka nacinamy na krzyż i smarujemy je z obu stron oliwą z przyprawami. Nacięcia wypełniamy tartym serem i kawałkami suszonych pomidorów.
Tak przygotowane piersi kurczaka przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy pod przykryciem przez około 35 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!