Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co tu dużo pisać. Poezja i tyle w temacie.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1042
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4678
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1336
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1042
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4678
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1336
Składniki
Cydr mieszamy z olejem, miodem, posiekanymi ząbkami czosnku i szalotkami, kawałkami jabłek oraz przyprawami. Mięso nakłuwamy, zalewamy uprzednio przygotowaną marynatą na 24 h wkładamy do lodówki. Gęsinę przekładamy do brytfanny, wlewamy szklankę marynaty plus „wyłowione” jabłka. Pieczemy pod przykryciem w 150°C przez około 4 godziny, co jakiś czas podlewając pozostałą marynatą.