Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z pieczeni po wymieszaniu z jogurtem naturalnym doskonale nadaje się do kanapek.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 967
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 538
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 967
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 538
Składniki
Miód podgrzać , dodać ocet, musztardę, sól i sok z cytryny. Wymieszać wszystko. Pierś wsadzić do woreczka do pieczenia i wlać marynatę. Obtoczyć pierś w marynacie i zostawić na noc w lodówce.
Piekarnik nagrzać do 180C Piec pierś przez 30 minut w worku. Po pół godzinie worek przeciąć i piec 20 minut polewając co 5 minut sosem z worka.
Wyjąć pierś z piekarnika. Odstawić na 5 minut. Po 5 minutach pieczeń można kroić w plastry.