Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z pieczeni po wymieszaniu z jogurtem naturalnym doskonale nadaje się do kanapek.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2251
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18021
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2016
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2251
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18021
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2016
Składniki
Miód podgrzać , dodać ocet, musztardę, sól i sok z cytryny. Wymieszać wszystko. Pierś wsadzić do woreczka do pieczenia i wlać marynatę. Obtoczyć pierś w marynacie i zostawić na noc w lodówce.
Piekarnik nagrzać do 180C Piec pierś przez 30 minut w worku. Po pół godzinie worek przeciąć i piec 20 minut polewając co 5 minut sosem z worka.
Wyjąć pierś z piekarnika. Odstawić na 5 minut. Po 5 minutach pieczeń można kroić w plastry.