Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatne mięso, które idealnie sprawdzi się na świątecznym stole. Polecam
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31291
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14456
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1383
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31291
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14456
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1383
Składniki
Polędwicę naciąć wzdłuż i przyprawić.
Następnie rozłożyć pokrojone orzechy i plastry sera.
Mięso zwinąć, związać nicią i obtoczyć w mące z przyprawami.
Na stopionym maśle mięso obsmażyć x obu stron, po czym przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Mięso pięć w temp. ok.180 stopni przez 40-50 min., aż mięso będzie miękkie. Smacznego!