Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, krucha, aromatyczna, kto raz spróbuje , będzie do niej wracał.
Deska do krojenia , nóż, naczynie żaroodporne.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5659
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34818
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 100
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5659
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34818
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 100
Składniki
Polędwiczkę umyć , usunąć błonki, doprawić solą i pieprzem. Marynatę przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, włożyć polędwiczkę i marynować , najlepiej całą noc. Jabłko umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w plastry. Boczek pokroić w plastry. Przygotowaną polędwiczkę ponacinać i w nacięcia wkładać plaster jabłka, plaster boczku, plaster jabłka. Tak przygotowaną umieścić w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 50 minut.
Podawać z ulubionymi dodatkami u mnie z ziemniakami i surówką.