Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre danie.
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 141
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 276
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1799
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 309
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 141
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 276
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1799
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 309
Składniki
mięso umyć ,osuszyć,obsypać przyprawami ,dodać czosnek i dstawić na 2 godziny
marchew zetrzeć,cebulę,paprykę i pora pokroić drobno i lekko poddusić na maśle ,dodać sól i pieprz ( nie duzo)
mięso rozkroić tak aby można było włożyć farsz,zwinąć ,obwiazać bawełniana nitką,włożyć do blaszki,skropić olejem i wstawić do nagrzanego piekarnika
piec do miękkości mięsa,w trakcie pieczenia co jakiś czas polewc mięso wytworzonym (z pieczenia)sosem
na jakieś pół godziny przed końcem pieczenia można do blaszki włożyć ziemniaki i razem upiec