Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na niedzielny obiadek i nie tylko, proponuję mocno aromatyczne golonki indycze.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 196
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 31
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17428
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 196
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 31
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17428
Składniki
Golonki umyć. Wszystkie przyprawy dokładnie wymieszać dodając 3 łyżki zalewy z suszonych pomidorów. Golonki nacieramy przygotowaną marynatą. Odstawiamy do lodówki na całą noc. Następnego dnia przekładamy do naczynia żaroodpornego i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 230 stopni na 30 min. Następnie zmniejszamy temperaturę do 180 stopni i dodajemy marchewkę oraz pokrojoną cukinię i pieczemy jeszcze przez 40 minut.