Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na niedzielny obiadek i nie tylko, proponuję mocno aromatyczne golonki indycze.
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13277
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2602
Prosta, lekka i szybka w wykonaniu sałatka, która idealnie odnajdzie się jako...
Odsłon: 10745
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 396
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 8311
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13277
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2602
Prosta, lekka i szybka w wykonaniu sałatka, która idealnie odnajdzie się jako...
Odsłon: 10745
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 396
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 8311
Składniki
Golonki umyć. Wszystkie przyprawy dokładnie wymieszać dodając 3 łyżki zalewy z suszonych pomidorów. Golonki nacieramy przygotowaną marynatą. Odstawiamy do lodówki na całą noc. Następnego dnia przekładamy do naczynia żaroodpornego i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 230 stopni na 30 min. Następnie zmniejszamy temperaturę do 180 stopni i dodajemy marchewkę oraz pokrojoną cukinię i pieczemy jeszcze przez 40 minut.