Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na niedzielny obiadek i nie tylko, proponuję mocno aromatyczne golonki indycze.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Składniki
Golonki umyć. Wszystkie przyprawy dokładnie wymieszać dodając 3 łyżki zalewy z suszonych pomidorów. Golonki nacieramy przygotowaną marynatą. Odstawiamy do lodówki na całą noc. Następnego dnia przekładamy do naczynia żaroodpornego i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 230 stopni na 30 min. Następnie zmniejszamy temperaturę do 180 stopni i dodajemy marchewkę oraz pokrojoną cukinię i pieczemy jeszcze przez 40 minut.