Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaczka i pomarańcze to wyjątkowo pyszna kombinacja smaków
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326768
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12130
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17024
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326768
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12130
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17024
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 170 stopni. Udka natrzeć solą i pieprzem.
Sok pomarańczowy wymieszać z sokiem z cytryny i miodem, dodać pokrojony imbir.
W brytfance ułożyć kacze nogi, zalać sosem pomarańczowym, obłożyć gałązkami tymianku. Piec przez około 90 minut.