Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaczka i pomarańcze to wyjątkowo pyszna kombinacja smaków
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 429
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5445
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 429
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5445
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 170 stopni. Udka natrzeć solą i pieprzem.
Sok pomarańczowy wymieszać z sokiem z cytryny i miodem, dodać pokrojony imbir.
W brytfance ułożyć kacze nogi, zalać sosem pomarańczowym, obłożyć gałązkami tymianku. Piec przez około 90 minut.