Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny ze sposobów na odchudzenie kotleta - tym razem mielonego:). Zamiast usmażyć, upiekłam je a do mięsa dodałam warzywa - marchew, cukinię i cebulę a do tego natkę pietruszki. Wyszło naprawdę smacznie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7540
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 190
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2247
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 517
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7540
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 190
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2247
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 517
Składniki
Cukinię i marchew ścieramy na dużych oczkach tarki. Cebulę drobno siekamy. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą do uzyskania gładkiej masy.
Z masy formujemy kotlety, dość mocno je spłaszczając. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, pieczemy przez 40 minut w temperaturze 180 stopni.