Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny ze sposobów na odchudzenie kotleta - tym razem mielonego:). Zamiast usmażyć, upiekłam je a do mięsa dodałam warzywa - marchew, cukinię i cebulę a do tego natkę pietruszki. Wyszło naprawdę smacznie.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3914
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19860
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2993
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4169
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3914
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19860
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2993
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4169
Składniki
Cukinię i marchew ścieramy na dużych oczkach tarki. Cebulę drobno siekamy. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą do uzyskania gładkiej masy.
Z masy formujemy kotlety, dość mocno je spłaszczając. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, pieczemy przez 40 minut w temperaturze 180 stopni.