Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne na zimno i na goraca, przepis zainspirowany przepisem z blogu : dietetyczniesiostro.blogspot.com
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20592
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2282
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 37
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20592
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2282
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 37
Składniki
3 jajka ugotowac, wystudzic obrac ze skorupek.
do miesa wbic czwarte jajko, dodac bulke tarta, przyprawy, wyrobic. kazde z ugotowanych jajek obkleic masa miesna, formujac kule. piec na kratce z piekarnika ok 40 min w temp 180 stopni- czas pieczenia uzalezniony jest od ilosci masy miesnej. podczas pieczenia mieso trzeba obkrecic kilkakrotnie, a pod kratke podlozyc blaszke, by tluszcz mial gdzie splywac.