Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już pojawiły się w sprzedaży młode ziemniaki. Warto więc je wykorzystać np. w takiej wersji jaką ja proponuję. Polecam!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6024
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3399
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17798
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 100
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3199
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6024
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3399
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17798
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 100
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3199
Składniki
Ziemniaki starannie umyć i wyszorować. Osuszyć. Zawinąć w folię i piec około 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200 st. C. Następnie wystudzić. Obciąć 1/4 góry ziemniaka. Wydrążyć go i posolić. Napełnić farszem. Polać jogurtem. Dodać nieco soli, pieprzu i ostrej papryki. Farsz: Obrane i pokrojone pieczarki, pokrojoną paprykę oraz cebulę należy zeszklić na oliwie. Wystudzić.