Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone pałki z kurczaka w marynacie z dodatkiem majonezu
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 62
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 62
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Kurczaka przyprawiamy solą, pieprzem oraz paprykami. ( możemy również innych ulubionych przypraw do kurczaka). Dodajemy majonez i wszystko razem mieszamy. Odkładamy na minimum godzinę do lodówki a najlepiej na całą noc. Tak przygotowanego kurczaka przekładamy na blaszkę do pieczenia i pieczemy ok. 70 minut w temperaturze 200 stopni. Smacznego!