Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone plastry schabu z warzywami to idealna propozycja na obiad.
Schab kroimy w plastry. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Pozostałe warzywa kroimy w większą kostkę.
Przyprawy mieszamy z olejem. Łączymy mieszankę z mięsem i warzywami. Dokładnie mieszamy.
Wykładamy na blaszkę piekarnikową. Pieczemy około 45-50 minut w 180 stopniach.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
Dzięki pieczeniu w rękawie amur pozostaje soczysty. Przyprawy idealnie podkre...
Odsłon: 2736
Dziś przy niedzieli przygotowałam plastry schabu w sosie z suszonymi warzywam...
Odsłon: 1862
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 278
To kremowe i pożywne risotto ze szparagami stanowi doskonały samodzielny posi...
Odsłon: 110
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 278
To kremowe i pożywne risotto ze szparagami stanowi doskonały samodzielny posi...
Odsłon: 110
Składniki
Schab kroimy w plastry. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Pozostałe warzywa kroimy w większą kostkę. Przyprawy mieszamy z olejem. Łączymy mieszankę z mięsem i warzywami. Dokładnie mieszamy. Wykładamy na blaszkę piekarnikową. Pieczemy około 45-50 minut w 180 stopniach. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1735
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2407