Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i szybkie roladki z nietypowym nadzieniem.
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2028
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 261
Polecam.
Odsłon: 421
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2028
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 261
Polecam.
Odsłon: 421
Składniki
Parówki pokroić w plasterki, dodać oczyszczone i pokrojone w kostkę pieczarki, doprawić suszonymi pomidorami i podsmażyć na maśle, po czym ostudzić
Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą, pieprzem . Rozbić tłuczkiem, Na gotowe kotlety położyć porcję nadzienia, posypać mozzarellą, zwinąć w roladkę, owinąć plastrami boczku i posypać papryką wędzoną. Naczynie żaroodporne wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć gotowe roladki , nakryć folią aluminiową i piec około 60 minut, przed końcem pieczenia zdjąć folię i zarumienić. Podawać do obiadu z ryżem i dowolną surówką. SMACZNEGO.