Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i szybkie roladki z nietypowym nadzieniem.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 754
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2053
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 754
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2053
Składniki
Parówki pokroić w plasterki, dodać oczyszczone i pokrojone w kostkę pieczarki, doprawić suszonymi pomidorami i podsmażyć na maśle, po czym ostudzić
Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą, pieprzem . Rozbić tłuczkiem, Na gotowe kotlety położyć porcję nadzienia, posypać mozzarellą, zwinąć w roladkę, owinąć plastrami boczku i posypać papryką wędzoną. Naczynie żaroodporne wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć gotowe roladki , nakryć folią aluminiową i piec około 60 minut, przed końcem pieczenia zdjąć folię i zarumienić. Podawać do obiadu z ryżem i dowolną surówką. SMACZNEGO.