Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od jakiegoś czasu do potraw dodajemy nasiona kopru włoskiego, który nadaje potrawom przyjemnego, anyżowego aromatu. Żeberka w połączeniu z nasionami fenkułu są niesamowicie smaczne, połączenie miodu i sosu sojowego sprawdza się zawsze.
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17068
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2466
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4644
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1828
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17068
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2466
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4644
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1828
Składniki
Od jakiegoś czasu do potraw dodajemy nasiona kopru włoskiego, który nadaje potrawom przyjemnego, anyżowego aromatu. Żeberka w połączeniu z nasionami fenkułu są niesamowicie smaczne, połączenie miodu i sosu sojowego sprawdza się zawsze. Koper włoski, sól, paprykę, pieprz i czosnek, rozcieramy w moździerzu. Miód, olej i sos sojowy łączymy, dodajemy papkę z moździerza, składniki dokładnie łączymy. Żeberka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy na kawałki. Mięso marynujemy przez noc w marynacie. Pieczemy w 180°C przez 45 min, co jakiś czas obracając.