Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od jakiegoś czasu do potraw dodajemy nasiona kopru włoskiego, który nadaje potrawom przyjemnego, anyżowego aromatu. Żeberka w połączeniu z nasionami fenkułu są niesamowicie smaczne, połączenie miodu i sosu sojowego sprawdza się zawsze.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11220
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4930
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1104
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9749
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1450
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11220
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4930
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1104
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9749
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1450
Składniki
Od jakiegoś czasu do potraw dodajemy nasiona kopru włoskiego, który nadaje potrawom przyjemnego, anyżowego aromatu. Żeberka w połączeniu z nasionami fenkułu są niesamowicie smaczne, połączenie miodu i sosu sojowego sprawdza się zawsze. Koper włoski, sól, paprykę, pieprz i czosnek, rozcieramy w moździerzu. Miód, olej i sos sojowy łączymy, dodajemy papkę z moździerza, składniki dokładnie łączymy. Żeberka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy na kawałki. Mięso marynujemy przez noc w marynacie. Pieczemy w 180°C przez 45 min, co jakiś czas obracając.