Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od jakiegoś czasu do potraw dodajemy nasiona kopru włoskiego, który nadaje potrawom przyjemnego, anyżowego aromatu. Żeberka w połączeniu z nasionami fenkułu są niesamowicie smaczne, połączenie miodu i sosu sojowego sprawdza się zawsze.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 181
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 905
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 181
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 905
Składniki
Od jakiegoś czasu do potraw dodajemy nasiona kopru włoskiego, który nadaje potrawom przyjemnego, anyżowego aromatu. Żeberka w połączeniu z nasionami fenkułu są niesamowicie smaczne, połączenie miodu i sosu sojowego sprawdza się zawsze. Koper włoski, sól, paprykę, pieprz i czosnek, rozcieramy w moździerzu. Miód, olej i sos sojowy łączymy, dodajemy papkę z moździerza, składniki dokładnie łączymy. Żeberka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy na kawałki. Mięso marynujemy przez noc w marynacie. Pieczemy w 180°C przez 45 min, co jakiś czas obracając.