Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od jakiegoś czasu do potraw dodajemy nasiona kopru włoskiego, który nadaje potrawom przyjemnego, anyżowego aromatu. Żeberka w połączeniu z nasionami fenkułu są niesamowicie smaczne, połączenie miodu i sosu sojowego sprawdza się zawsze.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 66
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 83
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 90
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 584
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 956
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 66
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 83
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 90
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 584
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 956
Składniki
Od jakiegoś czasu do potraw dodajemy nasiona kopru włoskiego, który nadaje potrawom przyjemnego, anyżowego aromatu. Żeberka w połączeniu z nasionami fenkułu są niesamowicie smaczne, połączenie miodu i sosu sojowego sprawdza się zawsze. Koper włoski, sól, paprykę, pieprz i czosnek, rozcieramy w moździerzu. Miód, olej i sos sojowy łączymy, dodajemy papkę z moździerza, składniki dokładnie łączymy. Żeberka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy na kawałki. Mięso marynujemy przez noc w marynacie. Pieczemy w 180°C przez 45 min, co jakiś czas obracając.