Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso rozpływa się w ustach,aromat pieczonych żeberek roznosił się po całym domu.Serdecznie polecam:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11935
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16379
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5246
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11935
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16379
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5246
Składniki
Umyte żeberka poporcjować i zaprawić w naczyniu żaroodpornym,przyprawami ,solą,pieprzem,czosnkiem posiekanym,sokiem z cytryny i winem. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec ponad godz.w między czasie je obracać. Jeśli wino wyparowało można dodać szklankę lub zamiast wina dać wodę. Smacznego życzę!