Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 18226
Dodano: 18.02.2020
Odsłon: 2811
3-4 os. | > 60 min | łatwe | przystępne |
Umyte żeberka poporcjować i zaprawić w naczyniu żaroodpornym,przyprawami ,solą,pieprzem,czosnkiem posiekanym,sokiem z cytryny i winem.
Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec ponad godz.w między czasie je obracać.
Jeśli wino wyparowało można dodać szklankę lub zamiast wina dać wodę.
Smacznego życzę!
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Bellapi 28 lutego 2020Zgłoś do usunięcia
muszę koniecznie zrobić :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 18 lutego 2020Zgłoś do usunięcia
Szkoda, ze przez ekran nie da się chociaż polizać:))) Odpowiedzi: 3 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz