Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przepisu można użyć mięso z dnia poprzedniego np. z rosołu.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15091
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3000
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15091
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3000
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Składniki
Ziemniaki wyszorować, przeciąć na pół, ułożyć na blasze i piec 40-45 minut w 180 stopniach.
Kurczaka przyprawić wg uznania i usmażyć. Przełożyć do miski, dodać osączoną fasolę, pokrojonego w kostkę ogórka, posiekaną cebulę i migdały. Wymieszać z sosem zrobionym z jogurtu greckiego z curry. Przyprawić chilli. Sałatkę podawać z ziemniakami.