Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne na obiad, łatwe w przygotowaniu, przy tym niezwykle sycące i smaczne.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7672
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2839
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7672
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2839
Składniki
Ziemniaki obrać i ugotować na półtwardo w osolonej wodzie.
Po tym czasie lekko przestudzić je, przekroić na pół i piec w nagrzanym do 200 o C piekarniku ok. 15 min.
Śmietanę doprawić solą i pieprzem. Upieczone ziemniaki przekroić na pół, podawać z wędzoną rybą i przygotowaną śmietaną. Dekorować cytryną i koperkiem