Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne na obiad, łatwe w przygotowaniu, przy tym niezwykle sycące i smaczne.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 805
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 805
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Składniki
Ziemniaki obrać i ugotować na półtwardo w osolonej wodzie.
Po tym czasie lekko przestudzić je, przekroić na pół i piec w nagrzanym do 200 o C piekarniku ok. 15 min.
Śmietanę doprawić solą i pieprzem. Upieczone ziemniaki przekroić na pół, podawać z wędzoną rybą i przygotowaną śmietaną. Dekorować cytryną i koperkiem