Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne na obiad, łatwe w przygotowaniu, przy tym niezwykle sycące i smaczne.
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 478
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 203
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 478
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 203
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Ziemniaki obrać i ugotować na półtwardo w osolonej wodzie.
Po tym czasie lekko przestudzić je, przekroić na pół i piec w nagrzanym do 200 o C piekarniku ok. 15 min.
Śmietanę doprawić solą i pieprzem. Upieczone ziemniaki przekroić na pół, podawać z wędzoną rybą i przygotowaną śmietaną. Dekorować cytryną i koperkiem