Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone ziemniaki można podawać z mięsem i surówką lub zjeść same, też są bardzo smaczne.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10915
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6260
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5391
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13212
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4951
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10915
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6260
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5391
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13212
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4951
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w ćwiartki lub ósemki.
Włożyć do naczynia żaroodpornego, dodać przyprawy i olej - dokładnie wymieszać.
Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni około 1 godziny. Pod koniec pieczenia posypać żółtym serem i zostawić na 10 minut w piekarniku. SMACZNEGO!