Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do drugiego dania.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24754
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 70
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24754
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 70
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w paski, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem i odstawić w chłodne miejsce do następnego dnia. Do naczynia żaroodpornego wyłożyć przygotowane mięso, podduszone pieczarki z papryką. Dodać ketchup, lekko zamieszać, wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 30-40 minut. Po upieczeniu posypać ziołami i podawać do drugiego dania razem z ziemniakami i surówką.