Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do drugiego dania.
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 314
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 173
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2497
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 8784
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 314
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 173
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2497
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 8784
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w paski, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem i odstawić w chłodne miejsce do następnego dnia. Do naczynia żaroodpornego wyłożyć przygotowane mięso, podduszone pieczarki z papryką. Dodać ketchup, lekko zamieszać, wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 30-40 minut. Po upieczeniu posypać ziołami i podawać do drugiego dania razem z ziemniakami i surówką.