Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso na obiad z dodatkiem surówki. Wspaniale pachnie wędzoną papryką. Po dodaniu kaszy czy ziemniaków mamy świetny obiad. Polecam.
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 103
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 175
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 14964
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 103
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 175
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 14964
Składniki
Filet z indyka umyć i natrzeć przyprawami. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Umieścić w nim filet. Przykryć pokrywą i zapiekać w 180 st. C 1godzinę do 1,15 minut. Można sprawdzać widelcem, czy mięso jest miękkie. Po upieczeniu pokroić. Surówka. Kapustę drobno pokroić. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Natkę pietruszki pokroić. Całość wymieszać z przyprawami i olejem.