Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso na obiad z dodatkiem surówki. Wspaniale pachnie wędzoną papryką. Po dodaniu kaszy czy ziemniaków mamy świetny obiad. Polecam.
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2334
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3478
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4224
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74191
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 577
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2334
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3478
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4224
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74191
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 577
Składniki
Filet z indyka umyć i natrzeć przyprawami. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Umieścić w nim filet. Przykryć pokrywą i zapiekać w 180 st. C 1godzinę do 1,15 minut. Można sprawdzać widelcem, czy mięso jest miękkie. Po upieczeniu pokroić. Surówka. Kapustę drobno pokroić. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Natkę pietruszki pokroić. Całość wymieszać z przyprawami i olejem.