Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso na obiad z dodatkiem surówki. Wspaniale pachnie wędzoną papryką. Po dodaniu kaszy czy ziemniaków mamy świetny obiad. Polecam.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5308
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 406
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5308
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 406
Składniki
Filet z indyka umyć i natrzeć przyprawami. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Umieścić w nim filet. Przykryć pokrywą i zapiekać w 180 st. C 1godzinę do 1,15 minut. Można sprawdzać widelcem, czy mięso jest miękkie. Po upieczeniu pokroić. Surówka. Kapustę drobno pokroić. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Natkę pietruszki pokroić. Całość wymieszać z przyprawami i olejem.