Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do drugiego dania.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19288
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1706
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232154
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19288
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1706
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232154
Składniki
Wykonanie: Mięso wymieszać z jajkiem, namoczoną i odciśniętą bułką, przyprawami do smaku. Połowę mięsa wyłożyć do foremek. Jabłko obrać, cienko pokroić, wymieszać ze śliwkami, cynamonem i wyłożyć do foremek.
Po czym przykryć resztą mięsa.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około godziny. Po ostudzeniu kroić ukośnie i podawać z pikantną surówką.