Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z królika jest bardzo delikatne, pieczenie w rękawie sprawia, że mięso jest soczyste i smaczne.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5716
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5716
Składniki
Tuszkę królika dzielimy na mniejsze części, myjemy i osuszamy. Wodę mieszamy z solą, pieprzem i ziołami. W przygotowanej marynacie zanurzamy pokrojone mięso i odstawiamy na noc do lodówki. Na ok. godzinę przed planowanym obiadem tuszkę wkładamy w rękaw do pieczenia i pieczemy ok. 45 minut w temperaturze 180 stopni C.