Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z królika jest bardzo delikatne, pieczenie w rękawie sprawia, że mięso jest soczyste i smaczne.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1205
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4858
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1519
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1205
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4858
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1519
Składniki
Tuszkę królika dzielimy na mniejsze części, myjemy i osuszamy. Wodę mieszamy z solą, pieprzem i ziołami. W przygotowanej marynacie zanurzamy pokrojone mięso i odstawiamy na noc do lodówki. Na ok. godzinę przed planowanym obiadem tuszkę wkładamy w rękaw do pieczenia i pieczemy ok. 45 minut w temperaturze 180 stopni C.