Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty pieczony łosoś podany jest z dodatkiem kolorowych warzyw, a do tego kaszą pęczak. Posiłek wartościowy i smakowity.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1617
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1385
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1424
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1473
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1617
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1385
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1424
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1473
Składniki
Warzywa umyj, osusz, pokrój na mniejsze kawałki i ułóż na skropionej oliwą z oliwek folii aluminiowej.
Skórą do dołu ułóż łososia na warzywach, przypraw solą i pieprzem, a następnie skrop cytryną i oliwą z oliwek. Piecz wszystko 15-20 minut w temperaturze 200 stopni. Pamiętaj, aby nie piec ryby zbyt długo, będzie wówczas sucha.
Podczas gdy ryba i warzywa się pieką ugotuj kaszę pęczak z dodatkiem soli i odrobiny oliwy z oliwek.
Kiedy wszystko będzie gotowe podaj i smacznego!