Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty pieczony łosoś podany jest z dodatkiem kolorowych warzyw, a do tego kaszą pęczak. Posiłek wartościowy i smakowity.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22185
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 63
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 99
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 230
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22185
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 63
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 99
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 230
Składniki
Warzywa umyj, osusz, pokrój na mniejsze kawałki i ułóż na skropionej oliwą z oliwek folii aluminiowej.
Skórą do dołu ułóż łososia na warzywach, przypraw solą i pieprzem, a następnie skrop cytryną i oliwą z oliwek. Piecz wszystko 15-20 minut w temperaturze 200 stopni. Pamiętaj, aby nie piec ryby zbyt długo, będzie wówczas sucha.
Podczas gdy ryba i warzywa się pieką ugotuj kaszę pęczak z dodatkiem soli i odrobiny oliwy z oliwek.
Kiedy wszystko będzie gotowe podaj i smacznego!