Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty pieczony łosoś podany jest z dodatkiem kolorowych warzyw, a do tego kaszą pęczak. Posiłek wartościowy i smakowity.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 905
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 80
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2136
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4152
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 905
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 80
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2136
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4152
Składniki
Warzywa umyj, osusz, pokrój na mniejsze kawałki i ułóż na skropionej oliwą z oliwek folii aluminiowej.
Skórą do dołu ułóż łososia na warzywach, przypraw solą i pieprzem, a następnie skrop cytryną i oliwą z oliwek. Piecz wszystko 15-20 minut w temperaturze 200 stopni. Pamiętaj, aby nie piec ryby zbyt długo, będzie wówczas sucha.
Podczas gdy ryba i warzywa się pieką ugotuj kaszę pęczak z dodatkiem soli i odrobiny oliwy z oliwek.
Kiedy wszystko będzie gotowe podaj i smacznego!