Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1285
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 765
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1285
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 765
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Składniki
Mięso rozkroic tak aby powstał prostokąt,z każdej stromy posypac solą,pieprzem i majerankiem i odstawic na godzinę
Po godzinie na mięso rozlozyc plasterki boczku,boczek posypać pokrojonym szypiorkiem a na to pokrojone w paski suszone pomidory
Mięso zwinąc i spiąć wykałaczkami,włozyc do blaszki,polac 3 łyzkami oleju i piec do miekkości
W połowie pieczenia do blaszki wlozyc obrane ziemniaki,lekko popsypane solą i pieprzem.
Podawać z surówką z kapusty pekińskiej