Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7852
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3074
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7852
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3074
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Składniki
Mięso rozkroic tak aby powstał prostokąt,z każdej stromy posypac solą,pieprzem i majerankiem i odstawic na godzinę
Po godzinie na mięso rozlozyc plasterki boczku,boczek posypać pokrojonym szypiorkiem a na to pokrojone w paski suszone pomidory
Mięso zwinąc i spiąć wykałaczkami,włozyc do blaszki,polac 3 łyzkami oleju i piec do miekkości
W połowie pieczenia do blaszki wlozyc obrane ziemniaki,lekko popsypane solą i pieprzem.
Podawać z surówką z kapusty pekińskiej