Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, miękkie pierogi. Można je podawać ze smażoną cebulką lub podsmażyć na patelni Do picia podaję czysty barszcz.
Miska,wałek do ciasta, maszynka do mięsa
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7231
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2686
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20202
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 583
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 811
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7231
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2686
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20202
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 583
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 811
Składniki
CIASTO Mąkę, jajko, wodę gazowaną, olej i sól łączymy razem. Ciasto dobrze wyrobić i pozostawić chwilę żeby odpoczęło. FARSZ Kiełbasę zmielić w maszynce do mięsa. Cebulę zeszklić z rozdrobnionym czosnkiem i dodać do zmielonej kiełbasy , doprawić pieprzem i majerankiem i dokładnie wymieszać. PRZYGOTOWANIE Ciasto podzielić na 4 części, każdą z nich rozwałkować na cienki placek. Wycinać kółka szklanką nałożyć farsz i dokładnie pozklejać. Wkładać do wrzącej osolonej wody z dodatkiem 1 łyżki oleju i po wypłynięciu gotować około 4-5 minut. Podawać ze smażoną cebulką lub podsmażone na patelni.