Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakie są wasze ulubione pierogi ? moje najulubieńsze to ruskie oraz z płuckami a także z kapustą kiszoną i grzybami
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2702
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1308
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2702
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1308
Składniki
Do miski wsypać mąkę i sól wlać mocno ciepłą wodę i szybko wymieszać następnie wyrobić i dodać olej także wyrobić na jednolitą gładką masę odstawić na 5 minut aby ciasto odpoczęło
Przygotować farsz do salaterki przełożyć twaróg dodać żółtka oraz cukier i wyrobić widelcem do połączenia się składników
z ciasta które odpoczęło rozwałkować je wyciąć kółka a następnie każde rozciągnąć nałożyć farsz i sklejać dowolnie. gotowe ułożyć na ściereczce
Zagotować wodę lekko ją soląc, wkładać przygotowane pierogi i od zagotowania zmniejszyć ogień gotując na średnim po wypłynięciu gotować jeszcze przez 2- 3 minuty
gotowe pierogi podawać z kwaśną śmietaną